Meunang Cek Pulisi (New South Wales)

National Police Check AFP Check

waktos datangna: 80% 1 - 2 jam bisnis

Tujuan: Individu ngalamar Pakasaban (kaasup posisi amanah).

waktos datangna: 80% 1 - 2 jam bisnis

Tujuan: Individu anu damel sacara sukarela.

Cék sukarelawan tiasa dianggo pikeun ngalamar anu bakal:

  • kalawan bébas nyekel kalungguhan atawa ngalaksanakeun kalungguhan sacara sukarela pikeun kapentingan masarakat;
  • henteu janten pagawe, kontraktor, subkontraktor, anggota staf atanapi perwira hiji organisasi;
  • teu boga hak kana gaji atawa naon baé entitlements séjén atawa kauntungan pakait sareng posisi atawa peran;
  • janten mahasiswa ngalaksanakeun panempatan vokasional wajib salaku sarat lembaga akademik atanapi kursus pelatihan berbasis Australia.

waktos datangna: 5 - 15 poé bisnis

Tujuan: (Mariksa Pulisi Federal Australia) Individu ngalamar Imigrasi, Visa, Kawarganagaraan, Gawé Dina Fasilitas Pasamakmuran & Gawé Dina ACT.

  • Catetan: Sertipikat anu dikaluarkeun ku Pulisi Federal Australia dicitak dina kertas anu aman. Éta bakal sumping dina surat pos di alamat anu anjeun pilih. Moal sumping via email. (Teu aya pangiriman ka alamat PO BOX)
Maca deui

Mimitian A Orde Anyar

Mariksa pulisi nasional akreditasi di New South Wales (NSW)

Upami anjeun kedah ngalengkepan pamariksaan pulisi anu dilakukeun ayeuna, Rapid Screening di dieu pikeun ngabantosan anjeun! Dina ngan sababaraha léngkah gampang anjeun tiasa kéngingkeun cek pulisi akreditasi nasional ayeuna. Hatur nuhun kana sistem Rapid Screening anu streamlined, inovatif sareng online, hasil anjeun tiasa dipulangkeun dina waktos 1-2 jam* tina lodgement aplikasi anjeun.

Rapid Screening 100% akreditasi ku Komisi Kecerdasan Pidana Australia (ACIC) gawé bareng sareng Pulisi Federal Australia (AFP).

Tong ngantosan! Anjeun ngan ukur sababaraha klik pikeun pariksa pulisi anjeun.

Mimitian ayeuna, éta gampang!

Waktos Turnaround Gancang

Prosés sareng sistem kami sadayana canggih, anu hartosna hasil sareng sertipikat anjeun disebarkeun sacara épisién sacara éléktronik, nyayogikeun anjeun aksés instan ka Cek Polisi Australia anjeun. Dina 80% kasus, sertipikat cék pulisi anjeun tiasa disayogikeun dina 1-2 jam * saatos aplikasi dikintunkeun.

100% Online

Nganggo layanan online anu aman sareng Rapid Screening, anjeun tiasa sacara gampil ngatur pamariksaan verifikasi ti bumi atanapi kantor anjeun. Kami nganggo téknologi inovatif pikeun pariksa idéntitas anjeun liwat webcam, sélulér atanapi tablet anjeun, ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun dimana waé, iraha waé.

Pamaréntah Accredited

Rapid Screening diakreditasi ku Komisi Kecerdasan Pidana Australia (ACIC), kalayan aksés langsung kana database sajarah kriminal nasional, nyertakeun sadaya nagara bagian sareng wilayah Australia. Kami ogé damel langsung sareng Pulisi Federal Australia pikeun sadaya pamariksaan pulisi tujuan Visa & Imigrasi.

Nawiskeun cek pulisi New South Wales pikeun individu sareng bisnis

Pikeun Individu

Rapid Screening nyayogikeun cek pulisi Australia pikeun ngadukung anjeun pikeun ngalamar padamelan, kawarganagaraan Australia, janjian ka posisi amanah, palayanan sukarelawan, atanapi pikeun sagala rupa skéma lisénsi atanapi pendaptaran. Kami ngajantenkeun prosés ieu gampang pikeun anjeun lakukeun.

Pikeun Usaha

Cék tukang pagawé penting pisan pikeun jalma anu padamelan dina posisi anu meryogikeun kaamanan, tanggung jawab, amanah sareng kawijaksanaan, sakola sapertos, organisasi agama, rumah sakit sareng fasilitas kasehatan atanapi bahkan lembaga keuangan. Rapid Screening tiasa ngabantosan ku nyayogikeun saringan karyawan anu aman sareng gancang sadayana online.

Aman

Privasi sareng data pribadi anjeun penting! Rapid Screening ngagunakeun sababaraha téknologi paling canggih pikeun ngajaga inpormasi pribadi anjeun aman - téknologi anu sami anu dianggo ku seueur bank online. Kami reueus pikeun nyumponan sadaya standar Australia pikeun inpormasi sareng privasi data.

Pilihan Pembayaran kami:

Pangmayaran gancang sareng gampang. Ieu sababaraha cara anjeun tiasa mayar:

  • kiridit / kartu debit
  • Transfer Dana Éléktronik (EFT)

Tong ngantosan! Pariksa pulisi anjeun ayeuna.

Naha nganggo Rapid Screening?

Rapid Screening mangrupikeun cara anu saderhana, gampang sareng lempeng pikeun individu sareng usaha pikeun nyandak cek pulisi nasional gancang sareng gampang.

Kami nganggo sistem online anu inovatif anu ngamungkinkeun pamariksaan Cék Sejarah Pidana Nasional sacara gancang, sederhana sareng lempeng sareng seueur réspon anu diolah dina sababaraha jam *.

  • Kami diakuan sacara nasional sareng akreditasi pinuh ku Komisi AKAL Pidana Australia (ACIC) sareng Pulisi Federal Australia (AFP).
  • Kami 100% online, gancang sareng dipercaya
  • Kami nganggo parangkat lunak canggih pikeun ngajaga inpormasi pribadi anjeun aman
  • Urang ngalayanan sadaya nagara bagian jeung wewengkon Australia: Victoria, Tasmania, New South Wales, Queensland, Téritori Kalér, Australia Kulon, Australia Kidul jeung Téritori Ibukota Australia.

Larapkeun dinten ayeuna ku cara ngalakukeun éta - kirimkeun aplikasi online anjeun ayeuna.

Kumaha upami anjeun henteu aya di New South Wales (NSW)?

Tong hariwang – kami ogé nawiskeun pamariksaan pulisi di sabudeureun Australia. Ngan pilih tina salah sahiji lokasi di handap ieu:

* Saringan Rapid nyayogikeun cek pulisi 24 jam sadinten, 7 dinten saminggu. 80% tina cék urang balik kalawan hasil dina 0-2 jam gawé. Sanajan kitu, sababaraha cék bisa merlukeun leuwih waktos. Pencét di dieu pikeun maca langkung seueur ngeunaan naha sababaraha cék langkung lami tibatan anu sanés. * Ieu sanés cek pulisi dumasar nagara. Rapid Screening nyayogikeun Pamariksaan Sejarah Pidana Koordinasi Nasional anu diakui sacara nasional di sakuliah Australia.