Mariksa Pulisi WA (Australia Barat)*

National Police Check AFP Check

waktos datangna: 80% 1 - 2 jam bisnis

Tujuan: Individu ngalamar Pakasaban (kaasup posisi amanah).

waktos datangna: 80% 1 - 2 jam bisnis

Tujuan: Individu anu damel sacara sukarela.

Cék sukarelawan tiasa dianggo pikeun ngalamar anu bakal:

  • kalawan bébas nyekel kalungguhan atawa ngalaksanakeun kalungguhan sacara sukarela pikeun kapentingan masarakat;
  • henteu janten pagawe, kontraktor, subkontraktor, anggota staf atanapi perwira hiji organisasi;
  • teu boga hak kana gaji atawa naon baé entitlements séjén atawa kauntungan pakait sareng posisi atawa peran;
  • janten mahasiswa ngalaksanakeun panempatan vokasional wajib salaku sarat lembaga akademik atanapi kursus pelatihan berbasis Australia.

waktos datangna: 5 - 15 poé bisnis

Tujuan: (Mariksa Pulisi Federal Australia) Individu ngalamar Imigrasi, Visa, Kewarganegaraan, Gawé Dina Fasilitas Pasamakmuran & Gawé Dina ACT.

  • Catetan: Sertipikat anu dikaluarkeun ku Pulisi Federal Australia dicitak dina kertas anu aman. Éta bakal sumping dina surat pos di alamat anu anjeun pilih. Moal sumping via email. (Teu aya pangiriman ka alamat PO BOX)
Maca deui

Mimitian A Orde Anyar

Cék pulisi akreditasi sayogi di Australia Kulon (WA)

Rapid Screening mangrupikeun cara anu gancang sareng gampang pikeun pariksa pulisi nasional anjeun di Australia Kulon (WA). Urang nawiskeun online, gancang nasional dipikawanoh pulisi jeung sajarah kriminal cék pikeun individu jeung usaha. Rapid Screening mangrupikeun akreditasi pinuh ku Komisi Kecerdasan Pidana Australia (ACIC) sareng Polisi Federal Australia (AFP).

Mimitian ayeuna, éta gampang!

Kami Gancang & Diandelkeun

Rapid Screening bakal nganteurkeun sertipikat clearance pulisi anjeun ka anjeun gancang. Kami nganggo sistem Integrasi API online pikeun ngolah aplikasi anjeun. Urang ogé komunikasi langsung jeung NPCS, nu hartina urang bisa mere Anjeun inpo real-time. 80% sertipikat pulisi urang dipulangkeun dina 1-2 jam *.

Kami 100% Online

Sagalana dilakukeun online tina genah bumi atanapi padamelan anjeun. Rapid Screening ngagunakeun téknologi inovatif pikeun pariksa idéntitas anjeun liwat DVS. Ngan nyandak snap gancang ID anjeun sareng selfie tina telepon anjeun atanapi alat pinter. Poho repot sareng waktos ngabuang aplikasi dumasar-kertas - kami 100% online.

Akréditasi

Rapid Screening pinuh Akreditasi ku Komisi Kecerdasan Pidana Australia (ACIC) sareng Pulisi Federal Australia (AFP). Aplikasi kami diakuan sacara nasional di sadaya nagara bagian sareng wilayah Australia. Salaku Badan Akréditasi, urang reueus ngalayanan warga Australia pikeun sadaya kabutuhan saringan pra-padamelan.

Pulisi Mariksa WA pikeun Pribadi sareng Usaha

Pikeun Individu

Anjeun tiasa mesen cék sajarah kriminal anjeun online pikeun padamelan atanapi posisi sukarelawan di dieu - éta saderhana sareng henteu repot. Sakali aplikasi anjeun parantos dikintunkeun sareng diolah ku agénsi pulisi Australia, anjeun bakal nampi sertipikat digital kalayan hasil anjeun (biasana dina 1-2 jam kerja, sanaos dina sababaraha kasus tiasa nyandak dugi ka 15 dinten kerja, baca di dieu) . Ngahubungan kami kiwari.

Pikeun Usaha

Kalayan Rapid Screening, anjeun tiasa mastikeun yén anjeun ngarékam calon anu dipercaya pikeun organisasi anjeun. Ladenan cek pulisi WA kami nyayogikeun saringan anu aman, gancang sareng gampang pikeun usaha. Urang layar karyawan ti sagala sorts industri jeung loba ukuran organisasi béda katuhu sakuliah Australia. Kaseueuran usaha anu ayeuna nganggo jasa kami nyaéta Organisasi dina industri sapertos; rekrutmen, logistik, ranté suplai, perawatan dinten kulawarga, skéma asuransi cacad nasional (NDIS) jeung leuwih. Klik di dieu pikeun ngeusian formulir aplikasi cek pulisi anjeun pikeun dipariksa pulisi kiwari.

Pulisi Aman Cek WA

Rapid Screening ngagunakeun téknologi énkripsi data anu canggih sareng aman anu sami sareng seueur bank online pikeun ngajagi inpormasi sareng privasi konsumén urang. Kami bangga kana data sareng kaamanan privasi kami, janten panawaran online ayeuna!.

Pangmayaran gancang sareng gampang. Kami nampi metode pamayaran di handap ieu:

  • kiridit / kartu debit
  • Transfer Dana Éléktronik (EFT)

Tong ngantosan! Pariksa pulisi anjeun ayeuna.

Rapid Screening hiji industri ngarah pulisi pariksa WA sarta panyadia sajarah kriminal. Kami ogé akreditasi ku Komisi Kecerdasan Pidana Australia (ACIC) sareng Pulisi Federal Australia (AFP), ku kituna anjeun tiasa damel yakin sareng kami.

Mimitian ayeuna, éta gampang!

Naha anjeun kedah nganggo Rapid Screening?

Ladenan cek pulisi Rapid Screening aman, gancang sareng merenah pikeun individu sareng usaha.

  • Aplikasi online kami 100% online - kalebet verifikasi idéntifikasi aman nganggo Layanan Verifikasi Dokumén (DVS)
  • Kami cekap - urang balikkeun pamariksaan latar tukang pulisi sareng sajarah kriminal anjeun dina 1-2 jam kerja * dina kalolobaan kasus
  • WKami cekap - urang balikkeun pulisi sareng pamariksaan latar tukang sajarah kriminal anjeun dina 1-2 jam kerja * dina kalolobaan kasus
  • Sertipikat kami diakuan sacara nasional di sadaya nagara bagian sareng wilayah di sakuliah Australia sanaos anjeun didasarkeun di luar Australia Kulon
  • Kami nganggo téknologi ngarah industri - sami sareng anu dianggo ku seueur bank - pikeun ngajaga inpormasi pribadi sareng data anjeun aman sareng aman

Tong ngantosan! Anjeun tiasa gaduh pulisi mariksa deui sakedap!

Lokasina di luar Australia Kulon (WA)?

Tong hariwang – kami ogé nawiskeun pamariksaan pulisi di sabudeureun Australia. Ngan pilih tina salah sahiji lokasi di handap ieu:

* Ieu sanés cek pulisi dumasar nagara. Rapid Screening nyayogikeun Pamariksaan Sejarah Pidana Koordinasi Nasional anu diakui sacara nasional di sakuliah Australia.

* Saringan Rapid nyayogikeun cek pulisi 24 jam sadinten, 7 dinten saminggu. 80% tina cék urang balik kalawan hasil dina 0-2 jam gawé. Sanajan kitu, sababaraha cék bisa merlukeun leuwih waktos. Klik di dieu pikeun maca leuwih lengkep tentangnaha sababaraha cék nyandak leuwih lila ti batur.