1. kabijakan privasi

    Rapid Screening Pty Ltd (ACN: 612 155 987) komitmen pikeun ngahormatan privasi inpormasi pribadi sareng sénsitip anjeun. ThePrinsip Privasi Australia ngabeungkeut urang dina Undang-Undang Privasi 1988 (Commonwealth)jeung hukum lumaku séjén kaasupUU Komisi Kajahatan Australia (2002). Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih, ngarobih atanapi ngapdet kawijakan privasi ieu iraha waé.

    Penting pisan yén anjeun ngarasa aman sareng kami. Éta ogé penting pikeun ngarti kumaha urang ngajagi privasi anjeun sareng kumaha, iraha sareng dimana kami tiasa nganggo inpormasi anjeun. Dokumén ieu nyayogikeun inpormasi ngeunaan kumaha urang ngatur inpormasi pribadi anjeun, léngkah-léngkah anu urang laksanakeun pikeun ngajagaan privasi anjeun, ogé kumaha, iraha sareng dimana kami, Badan Kredit ie illion sareng NPCS (National Police Checking Service) tiasa ngumpulkeun, nahan, nganggo sareng nyingkab informasi pribadi anjeun sarta kumaha carana ngabéréskeun sagala sengketa / keluhan anjeun mungkin gaduh.

    Kabijakan privasi ieu salian ti Sarat sareng Kaayaan kami.

    1. Jenis inpormasi pribadi anu Kami kumpulkeun?

      Inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun sareng jutaan ngeunaan anjeun mangrupikeun inpormasi anu anjeun pasihan ka kami pikeun ngalaksanakeun Cék Kredit.

      Inpormasi ieu tiasa dicandak langsung ti anjeun (di-jalma / jarak jauh / éléktronik)

      Inpormasi anu kami kumpulkeun bakal / tiasa kalebet inpormasi sénsitip pikeun ngabantosan kami dina aplikasi anjeun:

      1. Ngaran
      2. Ngaran kulawarga
      3. Rincian kontak
      4. Génder
      5. Inpormasi ngeunaan jinis sareng tujuan Cék Pulisi anjeun
      6. Tanggal lahir
      7. Alamat padumukan salami 5 taun ka pengker
      8. Rincian lisénsi supir
      9. Rincian paspor
      10. Sakur sajarah kriminal
      11. Sajarah Pakasaban
      12. Pulisi saméméhna pariksa inpormasi anu dikintunkeun sateuacanna
      13. Inpormasi biometrik anu bakal dianggo pikeun tujuan verifikasi biometrik otomatis atanapi idéntifikasi biometrik kalebet
        1. beungeut
        2. sidik
        3. iris
        4. korma
        5. tanda tangan
        6. sora; atawa
      14. Inpormasi anu sanés anu anjeun otorisasikeun ka kami kalebet inpormasi kiridit.

      Sadaya inpormasi bakal dikumpulkeun nuturkeun hukum sareng henteu ngaganggu. Dimana kami nampa informasi unsolicited, urang bakal narékahan pikeun ngancurkeun informasi promptly tur timely, nuturkeun sarat hukum urang.

      Inpormasi anu kami kumpulkeun ogé tiasa dianggo pikeun ngabantosan kami pikeun terus ningkatkeun sareng ningkatkeun jasa kami. Ieu tiasa kalebet kami nganggo inpormasi pikeun ngalaksanakeun audit, kontrol kualitas sareng apdet sistem. Ieu bakal ngabantosan urang mastikeun yén urang patuh sareng hasil anu disayogikeun diulas sareng diurus sacara efektif. Sakur panemuan tina pamariksaan, kontrol kualitas sareng apdet sistem bakal dirékam dina pendaptaran kami pikeun ngalereskeun sareng tindakan.

    2. Kanggo naon kami nganggo inpormasi anjeun:
      1. Ngadegkeun sareng pariksa idéntitas anjeun;
      2. Tumindak salaku agén anjeun salaku 'pencari aksés' pikeun kéngingkeun inpormasi ngalaporkeun kiridit ngeunaan anjeun;
      3. Nyadiakeun Anjeun skor kiridit anjeun sarta informasi ngalaporkeun kiridit séjén;
      4. Patuh kana kawajiban hukum sareng pangaturan urang sareng ngabantosan agénsi atanapi régulator pamaréntah sareng penegak hukum;
      5. Ngalaksanakeun tés pamekaran sistem internal sareng analisa; jeung
      6. Sakur tujuan pangrojong palanggan anu sanés;
    3. Saha anu Kami tukeur inpormasi anjeun?

      Sacara umum, Kami ngungkabkeun inpormasi pribadi ka organisasi anu ngabantosan Kami nyayogikeun jasa Kami ka Anjeun. Ieu tiasa kalebet:

      1. Badan ngalaporkeun kiridit, sapertos illion. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kumaha illion ngagunakeun jeung nanganan informasi pribadi Anjeun, mangga tingal kawijakan privasi illion dihttps://www.illion.com.au;
      2. Panyadia verifikasi identitas online sareng auténtikasi sapertos Rapid ID pikeun ngabantosan pariksa ID pelamar sacara real-time. Kami gawé bareng sareng Rapid ID anu komitmen pikeun ngajagi privasi inpormasi sadayana pelamar sareng ngajagaan. Aranjeunna komitmen pikeun nanganan inpormasi pribadi nuturkeun undang-undang privasi anu berlaku, kalebet Undang-undang Privasi Australia 1988 (Cth) sareng Prinsip Privasi Australia, Undang-undang Privasi Selandia Anyar 1993 sareng prinsip privasi inpormasi na. Anjeun tiasa ningali kawijakan privasina ku ngaklik tautan ieuhttps://www.rapidid.com/privacy.
      3. Inpormasi pribadi bakal diungkabkeun ka Komisi Intelijen Pidana Australia (ACIC) sareng Polisi Federal Australia (AFP) pikeun ngalaksanakeun pamariksaan pulisi. Perlu dipikanyaho yén kami akreditasi sareng gaduh perjanjian pikeun Aksés Dikadalikeun ku Badan Akréditasi Duly pikeun Cék Sejarah Pidana Koordinasi Nasional, anu kami diatur sareng dikuatkeun ku aturan sareng pangaturanana.
      4. Pembekal kami, agén, asosiasi, kontraktor sareng panyadia jasa éksternal.
      5. Badan pangaturan, lembaga pamaréntahan sareng badan penegak hukum dina yurisdiksi mana waé; jeung
      6. Kami ogé tiasa nyayogikeun inpormasi pribadi ngeunaan anjeun ka organisasi éksternal dina kaayaan dimana Kami diwajibkeun atanapi diidinan ku hukum, atanapi kalayan idin ekspres anjeun.
      7. Sakur inpormasi anu aya hubunganana sareng kiridit anu Kami kéngingkeun ngeunaan anjeun tina milyaran moal disalurkeun ka bank mana waé, serikat kiridit, panyadia kiridit atanapi calo hipotik ("Panyadia Produk"), kecuali sacara jelas diijinkeun ku anjeun.
    4. Kumaha cara ngaksés inpormasi pribadi anjeun sareng / atanapi ngadamel koréksi?

      Anjeun boga hak pikeun ngakses jeung ngapdet inpo pribadi Anjeun dicekel ku Rapid Screening handapeunPrinsip Privasi Australia 12 sareng 13. Ieu tiasa dilakukeun ku log in kana halaman wéb kami diwww.rapidscreening.com.ausareng nganggo email/sandi anu sami didamel nalika pendaptaran.

      Alternatipna, anjeun tiasa nelepon kami (tingali di handap). Sateuacan masihan aksés atanapi ngadamel koréksi kana inpormasi pribadi anjeun, kami kedah pariksa idéntitas anjeun. Kami ogé tiasa ngabutuhkeun anjeun pikeun ngaidentipikasi sareng netepkeun inpormasi sareng dokumén naon anu anjeun peryogikeun aksés.

      Upami anjeun hoyong ngaksés atanapi ngapdet inpormasi anu kami tahan ngeunaan anjeun, punten lebetkeun pamundut anjeun dina email sareng kirimkeun ka[email protected]. Alternatipna, anjeun tiasa nelepon

    5. Kumaha urang ngajaga inpormasi pribadi anjeun?

      Pikeun mantuan ngajaga ngalawan nyalahgunakeun, gangguan, leungitna, aksés teu sah,

      • Rapid Screening ngagunakeun sési anu dijalankeun dina sambungan énkripsi SSL pikeun mindahkeun inpormasi pangguna anu diasupkeun kana formulir online kami
      • Sadaya inpormasi anu disimpen sacara éléktronik sareng hard copy dilaksanakeun sacara aman di pusat data anu berbasis di Australia.
      • Kaamanan fisik enggon urang ku nyegah aksés anu henteu sah
      • Ngamutahirkeun sareng nguji sistem kaamanan urang terus-terusan
      • Ngalatih karyawan kami ngeunaan pentingna karusiahan sareng ngajaga privasi sareng kaamanan inpormasi anjeun; jeung
      • Ngawates aksés kana inpormasi pribadi anjeun ka karyawan anu peryogi pikeun masihan kauntungan atanapi jasa ka anjeun
      • tanaga otorisasi ngadalikeun aksés ka wewengkon sénsitip sarta staf dilatih pikeun jadi patuh kana métode mastikeun kasalametan informasi Anjeun.
      • Rapid Screening diwajibkeun pikeun nahan rékaman anu aya hubunganana sareng NCCHC anjeun
    6. Naha urang ngungkabkeun inpormasi pribadi ka panarima luar negeri?

      Kami henteu ngungkabkeun inpormasi pribadi ka panarima luar negeri

    7. Kumpulan Émbaran séjén

      Nalika anjeun nganjang ka halaman wéb kami, pangladén wéb kami nganggo cookies pikeun ngumpulkeun inpormasi anu ngabantosan urang ngartos kumaha jalma ngagunakeun halaman wéb kami pikeun nyayogikeun pangalaman pangguna anu langkung saé. Inpormasi anu dikumpulkeun tiasa kalebet sabaraha lami anjeun aya dina situs, metode naon anu anjeun lakukeun pikeun dugi ka situs kami sareng inpormasi naon anu anjeun pariksa dina situs kami. Inpormasi anu dikumpulkeun moal ngaidentipikasi pangguna individu, sareng alamat IP anjeun atanapi inpormasi pribadi anu sanés bakal dilaksanakeun sareng server kami.

    8. Pamasaran langsung

      Inpormasi pribadi anu disayogikeun ku anjeun atanapi LEC anjeun tiasa dianggo pikeun email pamasaran. Upami anjeun henteu hoyong nampi komunikasi ieu, tong ragu ngahubungi kami pikeun milih kaluar.

    9. Naha kami ngungkabkeun inpormasi pribadi anjeun ka saha waé di luar Australia?

      Kami henteu ngungkabkeun inpormasi pribadi anjeun ka éntitas anu aya di luar Australia.

    10. Kumaha carana ngadamel keluhan?

      Upami anjeun yakin yén Rapid Screening parantos ngalanggar atanapi salah ngatur inpormasi pribadi anjeun ngalawan Prinsip Privasi Australia atanapi undang-undang, kami ajak anjeun ngahubungi kami liwat email ka[email protected].

      Kami tujuanana pikeun ngabales keluhan anjeun sateuacan ahir dinten bisnis salajengna. Urang bakal ngabéréskeun keluhan pas praktis, umumna dina 10 poé gawé. Lamun kasus

      Saatos kami parantos ngabéréskeun patarosan, kami bakal ngahubungi anjeun pikeun mamatahan hasilna sareng

      Upami prosés patuh internal urang gagal pikeun ngabéréskeun masalah éta, masalahna tiasa dirujuk ka Kantor Komisaris Inpormasi Australia (OAIC).

      Poténsi ngalanggar bakal dianggap serius sareng ditalungtik ku Rapid Screening. Sakur palanggaran inpormasi bakal dileupaskeun sacara tulisan, sareng langkah-langkah bakal dilaksanakeun pikeun ngungkulan palanggaran éta.

      Di Australia
      Kantor Komisaris Informasi Australia tiasa ngahubungi di:
      GPO Box 2999
      Canberra ACT 2601
      Australia
      Telepon: 1300 363 992

      In New Zealand
      Kantor Komisaris Informasi Australia tiasa ngahubungi di:
      PO Box 10 094 Wellington 6143
      Telepon: 1300 363 992

      Catet yén email anu henteu énkripsi sareng tiasa disalin atanapi dilacak.
    11. Prosés sengketa

      Upami aya sengketa ngeunaan hasil pamariksaan, anjeun kedah ngahubungi Rapid Screening pikeun ngalengkepan bentuk resolusi sengketa anu bakal diulas ku pulisi atanapi badan Kredit. Anjeun bakal dipenta pikeun ngagariskeun alesan pikeun sengketa sareng nyayogikeun dokuméntasi pikeun ngadukung klaim anjeun. Badan pulisi jeung/atawa Badan Kredit bakal nanggungjawaban kana sékrési inpormasi ngeunaan NCCHC anjeun sareng/atanapi hasil Cék Kredit anu aranjeunna bakal nalungtik sengketa sareng nangtukeun hasil anu pas. Lembaga pulisi jeung/atawa Badan Kredit bisa ménta inpo nu leuwih lengkep pikeun ngarojong panalungtikan maranéhanana.

      Sakali sengketa geus disimpulkeun, Rapid Screening bakal disarankan ngeunaan salah sahiji hasil di handap ieu: "Hasil sengketa suksés" atawa "Hasil sengketa teu suksés". Inpo ieu bakal dikirim ka anjeun.

    12. Taros Kami

      Upami anjeun gaduh kasalempang kabijakan privasi kami, anjeun tiasa ngahubungi kami di:

      RapidScreening (Cék Pulisi Nasional)
      T: 1300 RAPID-X / 1300 727 439

      Atanapi anjeun tiasa ngahubungi upami anjeun peryogi inpormasi salajengna:

      Komisi Intelijen Pidana Australia / Layanan Mariksa Pulisi Nasional
      T: (02) 6268 7900

      Otoritas Keluhan Keuangan Australia (AFCA)
      Situs Web:www.afca.org.au
      Alamat pos: Otoritas Keluhan Keuangan Australia, GPO Box 3, Melbourne, VIC, 3001

      New Zealand Justice
      Telepon: 0800 268 787

  2. Issued: Feb 2022
    Reviewed: Aug 2023
    Version: 2.0